Yhä vieläkin jotkut tuntuvat kyselevän jatkuuko tarina. Vastaus on ei, ei todellakaan jatku, Savelat ovat jo kauan aikaa sitten päässeet kymmenenteen sukupolveensa ja tarina päätökseensä. Tässä blogissa ei ole elämää ollut enää aikoihin, sillä galleriaan ei mahtunut enempää kuvia. Jos et ole vielä lukenut Saveloiden suvun tarinaa loppuun, alempana on linkki, mistä voit painaa ja päästä jatkamaan lukemista.

SAVELOIDEN SUVUN JATKO

Ja kaikeksi iloksi (tai ehkä joidenkin suruksikin) olen aloittanut uuden suvun kasvatuksen. Kyseessä on Rodriquesien suku, ja tarinasta on ilmestynyt jo 3 osaa. Jos tahdot lukea uutta LCtänikin, klikkaa alla olevasta linkistä.

RODRIQUESIN SUKU

Jos taas olet kiinnostunut jostain muusta kirjoittamastani tarinasta kuin LCstä, klikkaa alla olevaa linkkiä. Tarina on kuvitettu Sims 2 -kuvilla, mutta se ei periaatteessa liity Simsiin muuten mitenkään.

KÄSI KÄDESSÄ - SELINAN JA NICHOLAKSEN TARINA

Kiitokset,
~Gabrielle

Ja kiitokset kaikista kommenteista, joita on tullut tähän blogiin sen jälkeen, kun olen lopettanut tarinan päivityksen tässä blogissa. Kyllä minä niitä aina luen, mutta en vastaa niihin, koska tämä on ollut jo niin kauan päivittämättä. :D