333511.jpg

Katajalehdossa unohdettiin maksaa laskut kaikkien kiireiden takia, ja ulosottomies sai tutustua perheen uuteen kartanoon.

333513.jpg

Pikkuista Billietä opetettiin tavoille. Billie tykkäsi oppia asioita. Nyt muistin ottaa pikkuherran luonteenkin ylös. S/S: 6, U/M: 2, L/T: 8, U/L: 5, M/K:7. Oikein hyvä.

333509.jpg

Joskus oppiminen oli hankalaa. "Sanopa nyt isi, Billie", Aleksei kehotti. "En sano-o!" Billie vastusti ajatusta nyrpistäen pientä nenäänsä.

333451.jpg

Entä mitäpä kuului yliopistojengille? Kaikki paikat olivat hajalla ja Brian päätti korjata kaikki minkä uskalsi - televisiota ja tietokoneita ei kannattanut niillä mekaniikkataidoilla alkaa korjailla.

333455.jpg

Brittany pänttäsi koko ajan. Hän tahtoi saada hyvät arvosanat joka kokeesta.

333454.jpg

Esseiden kirjoitus sujui nopeasti ja aikaa jäi kaikelle muullekin...

333432.jpg

... kuten tälle pojalle, Jonne Kotalalle. Oikein mukava miekkonen.

333504.jpg

Brittany koki ensi suudelmansa Jonnen kanssa. Se auttoi häntä jatkamaan opintojaan ahkerasti.

333445.jpg

Brian, Benjamin ja Brittany olivat perustaneet osakunnankin, ja sehän tiesi ilmaista pizzaa enemmän kuin he jaksoivat syödä.

333449.jpg

Brian kantoi kyseistä herkkua kampukselta koko ajan. Herra on muuten tuleva perijä.

333497.jpg

Benjamin oli syvästi rakastunut lehmäänsä. Parin ensi treffit näyttivät alkavan hyvissä merkeissä. Benjaminin tavoite on muuten mammona ja hän tahtoo sairaalan johtajaksi. Pääaineena hänellä on biologia - siispä lehmä on oikein sopiva kumppani hänelle. :)

333482.jpg

Benjamin päätti viedä suhteen askeleen pidemmälle - ensimmäisenä sisarusparvestaan.

333498.jpg

Ärsyttävää, kun Benjaminin korvat soi. :D No, romantiikka ainakin kukoisti parin välillä.

333426.jpg

"Hehei, hieno juttu kun osaat kuulemma pussailla niin hyvin", Brian onnitteli veljeään hienosta suorituksesta Kiia-lehmän kanssa.

333460.jpg

Brianilla meni hyvin Serenan kanssa. Tyttö kertoi olevansa vain viaton murtovaras, ei sen enempää.

333477.jpg

Brian päätti pyytää Serenan treffeille kanssaan. Neito oli ryöstänyt hänen sydämensä yhtä helposti kuin SimCityn pääpankin.

333488.jpg

Illan pimetessä pari päätti tanssahdella hiukan.

333450.jpg

Brian päätti laittaa kaikki hurmaustaitonsa peliin ja hemmotteli Serenaa oikein olan takaa toiveissaan ensisuudelma..

333478.jpg

... mutta ujo Serena ei ollut valmis siihen vielä. Brian koki karvaan pettymyksen ja päätti unohtaa neidon hetkeksi.

333495.jpg

Välillä olikin parempi keskittyä opintoihin oikein kunnolla, joskin kaikki opiskelijat napsivat täysiä viitosia kokeista melkeinpä ilman työskentelyä.

333483.jpg

Brittany ja Benjamin hoitivat opiskelunsa yhdessä, koska se oli helpompaa kun saattoi kysyä apua toiselta. Tosin taideoppi ja biologia erosivat aineina toisistaan melkoisesti, mutta ainahan toinen jotakin tiesi.

333465.jpg

"Mä voin kyllä auttaa sua matikassa, jos sä et osaa", Benjamin lohdutti Brittanyä, jota yhtälöt, paraabelit ja muut eivät kiinnostaneet yhtään.

333496.jpg

Brian huvitteli usein kuuntelemalla siskonsa Mp3-soitinta. Taloudessa oli myös kännykkä ja pelikonsoli - kaikki Brittanyn. Vanhemmat olivat yrittäneet saada punkneitosen muuttumaan normaalimmaksi lahjomalla häntä.

333492.jpg

Miehet ovat pelkureita, eivät voi edes palokuntaa soittaa palon alkaessa. Onneksi Brittany saapui nopeasti paikalle pirauttamaan apua.

333437.jpg

Kiitokseksi ripeästä toiminnasta Brittany sai syödä nojatuolilta lempiruokaansa spagettia ja lihapullia. Simien sapuskat näyttävät todella herkullisilta.. :P

333473.jpg

Brian päätti pyytää Serenan uusille treffeille. Nyt hän olisi valmis ja saisi varmasti suudelmansa; hän ei antanut Serenalle vaihtoehtoja. "Onko sulla käsirautoja?" hän kysyi Serenan suostuttua uusiin deitteihin. Mitä lie miehen mielessä?

333490.jpg

Brian lirkutteli Serenan aivan pyörryksiin asti. Tyttö vaikutti suopeammalta tällä kertaa.. Toisaalta Brian rakasti haasteellisia tapauksia, ja oli valmistautunut pettymykseen.

333456.jpg

Ja kyllä, Serena oli valmis. Brianin ensimmäínen suudelma oli kovin odotettu. Hänestä oli ollut ihme, että jopa hänen pikkuveljensä oli saanut ensisuudelmansa ennen häntä.

333458.jpg

Brian oli hankkinut parisängyn opiskelukavereiltaan parillasadalla simoleonilla ja päätti kokeilla Serenan kanssa kuinka hyvä ostos sänky oli ollut. Onneksi Serena ei vastustellut.

333480.jpg

Benjamin ja Kiia-lehmä tapailivat lähes päivittäin ja heidän suhteensa oli todella tulinen. Benjamin otti tytön osakuntaansa kokelaaksi ja teetti työnsä tytöllä.

333507.jpg

Mp3-soitin oli kyllä suosituin laite tässä osakunnassa. Kaikki kolme kuuntelivat sitä vuorotellen.

333486.jpg

Rankkaan opiskelijaelämään kuului olennaisena osana myös bileet. Osakunnilla oli oikeus pitää tyylikkäitä toogabileitä, joihin kaikki tahtoivat mukaan.

333494.jpg

Noloa kyllä, hurjat opiskelijamme kutsuivat juhliinsa äitinsä ja isänsä. Omituinen valinta, luulisi että sellaisiin bileisiin kutsuttaisiin vain parhaat kaverit.

333474.jpg

Kokkotanssi oli kaikkien mielestä juhlien kohokohta. :D

333471.jpg

Kuten opiskelijabileissä aina juotiin, niin juotiin täälläkin - mutta vain alkoholitonta siiderinkaltaista marjamehua. Toisille sekin oli liikaa ja vaatteet lensivät jonnekin pusikkoon.

333642.jpg

Bileitten jälkeen oli kiitosten aika. Huomaatte kai Jonnen sormessa kimaltavan timanttisormuksen? Brittany kihlasi mielitiettynsä aikoja sitten. Myös Benjamin oli luvannut viedä vihille ammunsa.

333501.jpg

Opiskelijaelämässä ei ollut aina kyse pelkästä hauskanpidosta - siinä oli kyse todellisesta hauskanpidosta ystävien kanssa.

333431.jpg

Serena on todella kaunis nainen, siinä on osasyy siihen, miksi Brianista on tulossa perijä.

333500.jpg

Pari vietti aikaansa usein yhdessä. Molemmilla oli oikein hauskaa lemmenlilluttimen lämpimien vesien syleilyssä.

333461.jpg

"Serena.. Olet tosi mukava tyttö ja tämän pikkuveljeni valmistaman maittavan kalkkuna-aterian ääressä tahtoisin kertoa sinulle erään asian.." Brian runoili Serenalle eräänä päivänä.

333438.jpg

"Kositko sinä minua?" Serena henkäisi. "Minä vien sinut vihille vielä jonakin päivänä, lupaan sen", Brian nyökkäsi ja ojensi tummaa rasiaa.

333680.jpg

"Ja minä lupaan odottaa niin kauan! Oi, sormus on niin kaunis!" Serena hyväksyi kosinnan ja ihaili uutta, upeaa sormustaan.

333463.jpg

Benjaminilla oli tapana nukkua sohvalla loppukoetta edeltävänä yönä. Hän oli taikauskoinen ja luotti sohvan tuoman energian maagiseen voimaan.

333502.jpg

Brian taas meditoi ennen koettaan. Se auttoi häntä keskittymään.

333435.jpg

Brittany katsoi huvittuneena veljiään. Hänellä ei ollut mitään taikakonsteja kokeissa pärjäämiseen. Hän luotti pänttäämiseen.

333433.jpg

Brian, mitä ihmettä sinä oikein teet? Sinulla on jo kihlattu, ei enää tarvitse miettiä raisua Raisaa!

333470.jpg

Mutta eipä romantiikkatavoitteisilla simeillä ole mitään oikeudentuntoa. Raisakin paljastui romantiikkatavoitteiseksi simiksi - ehkäpä hän on vain suhteidenrikkoja.

333452.jpg

Brian, jatkossa pidät sitten näppisi erossa Raisasta. Hän ei aluksi edes halunnut sinua, muistatkos? Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun petit Serenaa.

333484.jpg

Benjamin asteli iloissaan viimeisestä loppukokeesta kotiin päin. Kaikki suoriutuivat hienosti opinnoistaan, kaikkien keskiarvot olivat viitosen pintaan.

333446.jpg

"Nyt se on sitten ohi, ja on aika astua oikean aikuisen maailmaan", Brittany aloitti keskustelun haikeana. "Niinpä. Ei enää bailuja, opiskelua ja nättejä tyttöjä ympärillä", Brian jatkoi naureskellen. "Ehkä se on hyvä asia", Benjamin mietti. Sisarukset päättivät lillutella vielä hetken lilluttimessaan ja lähteä sitten takaisin Ruskalehtoon, kotinaapurustoonsa, Brian Katajalehtoon ja Brittany sekä Benjamin omiin kämppiinsä.

Tällä kertaa tuli jatkoa aika nopeasti. :)