353725.jpg

Katajalehto uusittiin jälleen kerran, tällä kertaa talo sai mallinsa Vaajatalojen ihanista pohjapiirroksista. Vanhuksille oli oma piharakennuksensa.

353651.jpg

Takapihaa.

353665.jpg

Sivulta.

353679.jpg

Päärakennus edestä, hiukkasen tylsä.

353668.jpg

Sitten jätetään talo sikseen ja keskitytään elämään sen sisällä. Naapurin neitonen, Elise Turve, oli kaksosten hyvä ystävä. Charlotte ja Elise olivat oikein bestikset, ja suunnittelivat matkaa kuuhun. "Kallistuskulman täytyy olla näin paljon", Elise näytti kädellään, "että raketti pääsee hyvin matkaan."

353654.jpg

Aleksei ihastui uuteen grilliin ja alkoi heti paistella maukkaita hot dogejaan. Aleksei oli oikein hyvä grillikokki, vaikka muuten ei oikein kokkaus sujunut.

353660.jpg

Brian opetti Raksua puhumaan, jotta tämä saisi ylennyksiä urallaan. Raksu oli fiksu kissa, ja oppikin puhumisen jalon taidon.

353662.jpg

Heti oppimistuokion jälkeen kissaherra vanheni. Raksusta tuli nyt hopeaturkkinen vanhus.

353632.jpg

Hän jäi eläkeelle ja sai 71 simoleonia päivässä eläkettä.

353696.jpg

Brian joutui kärpästen hyökkäyksen kohteeksi. Aleksei ja Lemmikki katsoivat kauhuissaan, mitä tapahtuisi, mutta onneksi mitään pahaa ei sattunut. Kärpäset kaikkosivat kuin taikaiskusta.

353635.jpg

Charloten ja Charlien syntymäpäivät tulivat pian. Kaksoset olivat tohkeissaan siitä, että kasvaisivat jo teineiksi.

353645.jpg

Syntymäpäivistä tuli kovin synkät. Aleksein aika maailmassa oli lopuillaan ja viikatemies saapui mustissaan juhlistamaan kaksosten syntymäpäiviä. Lemmikki oli murtunut, mutta kaksoset eivät edes tajunneet tapahtumaa.

353636.jpg

"EI! Anna minun vielä elää, minä olin niin onnellinen! Kiltti, anna se tiimalasi tänne! Vain pari päivää!" Aleksei oli kauhuissaan kuolemastaan. Hän ei halunnut erota perheestään.

353637.jpg

Charlotte ei ollut huomannut tapahtumaa ollenkaan, ja tyytyväisenä kasvuunsa kantoi kakunpalaa pöydälle. Charlie sen sijaan tajusi isoisänsä juuri kuolleen, ja katseli murheellisena uurnaa. Hyvää syntymäpäivää vain, Charlotte ja Charlie.

353680.jpg

"Miksi hänen aikansa tuli nyt? Juuri nyt? Jätit minut yksin tähän julmaan maailmaan!" Lemmikki oli aivan hajalla miehensä kuoleman jälkeen. Hänen mielensä oli aivan halvaantunut, ja hän ei voinut muuta kuin surra.

353720.jpg

"Ei nyt häiritä Lemmikkiä", Serena kuiskasi vaatteitaan vaihtamassa käyneelle Charlotelle, "hänen mielensä on nyt vähän kiikun kaakun. Annetaan hänelle aikaa." Charlotte ymmärsi yskän. "Tämä oli varmasti kauhea isku mummolle", hän sanoi hiljaa.

353710.jpg

Charlotte avasi lapselliset ponnarinsa ja antoi pitkien hiusten valua kauniisti olkiaan pitkin. Tytöstä kasvoi oikea kaunotar. Charlotte oli päättänyt tavoitella kaikenlaista tietoa elämänsä aikana ja tahtoi salaa olla rikollisnero, aivan kuten äitinsäkin.

353639.jpg

Charlie halusi olla cool, joten aurinkolasit, huppari ja löysät farkut sekä sotkuinen kampaus tekivät pojasta tyylikkään. Charliekin oli tiedonjanoinen ja hän tahtoi olla tiedemies, vaikkapa hullu sellainen.

353629.jpg

Serena tahtoi päästä rikollisneroksi, ja joutui ottamaan äärimmäiset keinot käyttöön saadakseen luovuutensa huippuun. Hän oli kuullut pienten sähköshokkien auttavan aivonystyröiden toimintaa.

353655.jpg

Lemmikin yksityistiloissa oli tapahtunut jotakin kauheaa. Tulipalo oli syönyt pienen keittiön kalusteet kenenkään huomaamatta.

353656.jpg

Saadakseen hiukan omaa rauhaa Brian lähti kaupungille ostamaan vaatteita. Hän ei ollut varma, mitä oikein ajatteli. Hänen isänsä oli kuollut, mutta toisaalta hän oli iloinen siitä, että hän olisi pian julkkiskokki. Hän oli saaut useita tarjouksia omasta kokkausohjelmasta, mutta ei ollut varma osasiko hän valmistaa ruokaa niin hyvin.

353671.jpg

Brian päätti, että rentouttava uiminen upouudessa uimahallissa olisi hänelle hyväksi. Hänen harmikseen myös muut Ruskalehdon mieshenkilöt olivat löytäneet uuden harrastuksen.

353688.jpg

Altaissa alkoi olla aika ahdasta, eivätkä arvon herrat osanneet varoa toisiaan hyppiessään hurjia hyppyjä.

353658.jpg

Brian päätti lähteä paikalta. Hän oli saanut rentouduttua kaikesta ruuhkasta huolimatta.

353634.jpg

Charlotte tykkäsi maalata. Hän tykkäsi hempeistä kukkaisaiheista. Hän ei kuitenkaan näyttänyt taideteoksiaan perheelleen vaan myi ne tienaten hyviä opiskelurahoja. Charlotesta oli tullut aika onneton. Hän ei itsekään tiennyt mikä häntä vaivasi.

353698.jpg

Charlie tiesi, että cooliuteen kuului tyttöystävä. "Anna minulle paras tienityttö tässä kaupungissa, niin maksan sinulle ruhtinaallisen palkkion", Charlie lupasi ennustajatreffipalvelueukolle.

353685.jpg

Pian jostakin taivaasta putosi Charlien unelmien tyttö, Irina. Poika tyrkkäsi ennustajatreffipalvelueukon käteen 5000 simoleonia hyvästä työstä ja alkoi liehitellä tyttöä.

353664.jpg

"Antakaa minun ennustaa teidän tulevaisuutenne.. Ihan ilmaiseksi", ennustajaeukko kähisi. Nuorilla ei ollut mitään sitä vastaan ja ennustajaeukko hieraisi kristallipallonsa puhtaaksi. "Näen teidän olevan oikein onnellinen pari..." hän sanoi ja häipyi sitten nopeasti paikalta.

353666.jpg

Treffien alku vaikutti lupaavalta. Charliella ja Irinalla oli yhteiset kiinnostuksen aiheet ja he vaikuttivat täydellisiltä toisilleen. Charlie oli oikein tyytyväinen.

353727.jpg

"Olen kovin pahoillani, mutta minä seurustelen jo", Irina ilmoitti treffien lopuksi. Charlie oli pettynyt. Miksi tyttö oli edes suostunut treffeille, jos hänellä oli jo poikaystävä? Charlie päätti olla cool ilman tyttöystävää.

353676.jpg

Koulu onneksi sujui hyvin molemmilta. Siitä Charlie oli tyytyväinen, vaikka eiväthän suositut tyypit olekaan hikipinkoja. Mutta eihän hän ollutkaan: Charlotte teki molempien läksyt.

353670.jpg

Charlieta kiinnosti oikeat tähdet enemmän kuin koulujen hyvistä töistä ansaitut kultatähdet. Hän tiiraili öisin kohti kaukaisuuksia.

353640.jpg

Charlotte aloitti läksyjen teon jo heti koulun jälkeen. Ensin hän teki Charlien tehtävät ja sitten vasta siirtyi omiinsa. Hänen omat kotiläksynsä oli usein huonommin tehty kuin veljen.

353669.jpg

Brian saapui vakavana töistä kotiin. Hän ei ollut vieläkään osannut päättää, haluaisiko oman kokkishown 'Brianin kokkausopissa', jossa hän opettaisi simmaailman julkkiksia kokkaamaan, vai pysyisikö hän mieluummin ravintolapäällikkönä.

353678.jpg

Lemmikki ei ollut vieläkään oikein selviytynyt miehensä kuolemasta. Hänelle oli ilmaantunut pieniä pidätysvaikeuksia, jotka tekivät hänet entistä kärttyisemmäksi vanhaksi eukoksi.

353690.jpg

Tuli kiehtoi Lemmikkiä. Hän tykkäsi uudesta takasta kovastikin, ja katseli usein liekkien leikkiä jopa tuntikausia.

353642.jpg

Aleksei ei ollutkaan lopullisesti poissa, vaan hänellä oli jäänyt joitakin asioita selvittämättä elämässään. Herra oli muuttunut kummitukseksi. Hän ilmestyi öisin vaeltelemaan takapihalle.

353692.jpg

Serena oli keksinyt oivan keinon edistää oppimistaan. Hän oli varastanut eräältä hullulta tiedemieheltä mietintämyssyn ja oppi nyt taitoja nopeaan tahtiin. Valehtelukin sujui kuin vettä vain.

353644.jpg

Mietintämyssy toi potkua myös Brianin ja Serenan väliseen suhteeseen. Brianista Serena näytti suloiselta myssy päässään ja Serena ei tietenkään vastustanut hellyydenosoituksia.

353646.jpg

Charlien tähtientarkkailut olivat hänelle hyödyksi. Poika oli loogisesti viisaimpia perheessä. Hän saattoi helposti voittaa isänsäkin shakissa, ja kouluaineista matematiikka oli lähellä hänen sydäntään fysiikasta ja kemiasta puhumattakaan.

353638.jpg

Charlien aivot kävivät ylikierroksilla liiallisesta ajattelutoiminnasta ja se aiheutti pojalle joskus huimauskohtauksia.

353723.jpg

Charlotte ehti opiskelujen lomassa myös kuntoilemaan. Hän tahtoi olla laiha, todella laiha, laihempi kuin kukaan muu. Charlotte kuntoili öisin, jotta hänen vanhempansa eivät olisi nähneet hänen kiduttavan itseään niin.

353683.jpg

Charlotte tahtoi myös olla paras kaikessa. Hän opiskeli ruoanlaittoa suklaamasiinalla. Hän ei maistanut kertaakaan suklaitaan, vaan myi heti kaikki. Charloten ruoanlaittopisteet kohosivat nopeasti huippuunsa.

353672.jpg

Charlotte harjoitteli kirurgisia toimenpiteitä äitinsä tapaan. Koulussa hän loisti biologian tunneilla, kun hän tiesi täsmälleen, missä sydän, sappirakko ja muut sisäelimet sijaitsivat. Hän oli myös kätevä käsistään ja otti ylimääräisiä käsi- ja puutyön kursseja.

353648.jpg

Serena opiskeli kaikkea samaa kuin tyttärensä, mutta päivisin. Serenan rosvoilutyöt olivat yötöitä, joten hän sai harjoitella päivän valossa. Serenalla oli pian myös mekaniikkataidot täydessä ja ylennys superrikolliseksi ei ollut kaukana.

353630.jpg

Pitkän työpäivän jälkeen Brian palasi kotiin. Hän oli viimeinkin hyväksynyt sopimuksen omasta televisio-ohjelmasta ja oli nyt julkkiskokki. "Onneksi Serena soitti ja kehotti ryhtymään tähän", Brian mietti onnellisena. Hän olisi nyt ikuisesti platinamielialalla.

353641.jpg

Charlotte alkoi olla hyvin laiha, ja hänellä oli aina kylmä. Onneksi takassa oli oikeastaan aina tuli ja hän saattoi lämmitellä sen edessä.

353673.jpg

Tulta oli välillä myös väärissä paikoissa. Omituisia tulipaloja syttyi sinne tänne. Onneksi koskaan ei sattunut vakavampaa. Charlie sai sammuttettua tämän oudon keittiöpalon. Kaikki epäilivät salaa joko ilkeää taloudenhoitajatarta tai Lemmikkiä, joka oli kovin kärttyisä nykyään.

353718.jpg

"Jaaha. Vai niin. Tiedoksesi vain, minun lapsenlapsilleni ei enää soitella!" Lemmikki sieppasi puhelimen Charlien kädestä tämän puhuessa ystävälleen Riki Kokkilalle, joka oli salaa ihastunut Charlotteen. Lemmikki oli päättänyt eristää lapsenlapsensa muista. "Varsinkaan sen Kokkilan pojan kanssa ette seurustele, hänhän on musta!" Lemmikistä paljastui rasisti vanhoina päivinään.

353675.jpg

"Oletkos, rakas poikani, huomannut, että sinun tyttäresi ei koskenutkaan herkulliseen soppaani tänään?" Lemmikki kysyi Brianilta heidän pelaillessaan shakkia. "Enpä huomannut, miten niin?" Brian kysyi huolettomasti. "Milloin olet nähnyt hänen syövän muuta kuin salaattia?" Lemmikki tivasi. Brian kohotti harteitaan. "Syöhän Serenakin vain salaattia nykyään", hän vastasi.

353715.jpg

Serena tosiaankin söi vain salaattia nykyään. Hänen täytyi pysyä kunnossa saavuttaakseen himoitun superrikollisen paikan. Hänen täytyi olla lähes huomaamaton rikoksia tehdessään.

353681.jpg

Charlotella oli usein nälkä, mutta hän pakotti itsensä olemaan syömättä. Jos hän söisi, laihuus olisi unelma vain.

353682.jpg 

"Aina kaikki paikat ihan rempallaan, eivät nämä osaa pitää taloaan kunnossa.." Lemmikki jupisi korjatessaan roskanpuristajaa. Hän ei luottanut perheensä taloudenhoitotaitoihin.

353722.jpg

Lopulta Serena korjasi roskanpuristajan. Lemmikki oli onnistunut sekoittamaan kaikki virtapiirit, joten Serenan hyvistä tiirinkointitaidoista oli paljon apua. "Vai rikolliset ne nykyään laitteita korjaa", Lemmikki mutisi Serenan korjattua elektronisen roskiksen.

353700.jpg

Charlien arvosanat olivat yhtäkkiä laskeneet. Hän oli pyytänyt, ettei sisko enää tekisi hänen läksyjään. Charlie tunsi itsensä supercooliksi ollessaan nyt luokan huonoimpia oppilaita.

353686.jpg

"Minä kyllä tiedän, ettet syö. Kun olet laihtunut luurangoksi, menet riekkumaan jonnekin miessyötiksi näin", Lemmikki ivasi pojantytärtään. Charlotte tunsi itsensä petetyksi: kuinka niiin rakas sim voi käyttäytyä niin ilkeästi?353684.jpg

Serena oli vihdoin kohonnut rikollisneroksi ja hallitsi koko Ruskalehtoa. Poliisit tai edes armeija eivät mahtaneet hänelle mitään.

353649.jpg

Rikollisnerot matkustavat tyylillä, hienolla limusiinilla. Serena oli onnellinen platinamielialastaan eikä huomannut perheensä epäonnea.

Tulipa synkkä osa. Kommentteja otetaan vastaan oikein mielellään.